Šport
129 ogledov

Goal.com od danes v slovenščini

naslovnica goal.com Goal.com
Največja nogometna spletna stran od danes v slovenščini. Avtorji obljubljajo poglobljene novice tudi iz slovenskih lig.

Goal.com je največja nogometna stran na svetu, ki nastaja v 37 izdajah in razpolaga s 530 novinarji v več kot 50 državah po svetu. Priljubljeno zbirališče nogometnih navdušencev svojim bralcem ponuja spremljanje prenosov v živo, napovedi, poročila, odzive in ažurne novice o prestopih v vseh najpomembnejših klubih. Goal.com, ki je v lasti podjetja Perform Group, na svojo spletno stran privablja 64 milijonov nogometnih navijačev, kar ga uvršča med najbolj priljubljene športne strani na svetu.

goal.com izdaje print screen | Avtor: Goal.com Goal.com


Danes je zaživela tudi slovenska izdaja Goal.com, kjer bo poudarek na dogajanju v državnih nogometnih ligah, dobršen del pa bo namenjen pokrivanju tekem in dogodkov z mednarodnih prizorišč.

''Največja prednost je neverjetno povezana mreža več kot 500 novinarjev, ki ažurno poskrbijo za zanesljive informacije s celega sveta v trenutku, ko se zgodijo. Omogoča pregled najpomembnejših nogometnih tekmovanj, klubskih in reprezentančnih nogometašev. Vsak dan ponuja eksluzivne intervjuje s celega sveta. Če hočete prave informacije na pravem mestu, je Goal.com pravo mesto za vas,'' je za Žurnal povedal Ante Buškulić, odgovorni urednik hrvaške in bosanske izdaje Goal.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.