Goggia si ni želela takšnega uvoda v sezono

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Italijansko specialistko za hitre discipline je doletela velika nevšečnost v prvi vožnji veleslaloma v Söldnu.
Oglej si celoten članek

Italijanska smučarka Sofia Goggia si je zagotovo drugače predstavljala začetek nove tekmovalne zime v Söldnu, kjer je že po nekaj sekundah smučanja na prvi veleslalomski progi doživela neprijetno presenečenje.

Po obetavnem uvodu, v katerem je izgubila le 13 stotink v primerjavi z vodilno rojakinjo Federico Brignone, je italijansko zvezdnico zmotil nepazljivi delavec ob stezi, zaradi katerega je bila primorana prekiniti svojo vožnjo.

Foto: Twitter

Utrjevalec proge se je za svojo napako opravičil, Goggii pa ni preostalo drugega, kot da se vrne v startno hišico in poskusi znova. V drugem poskusu je do cilja presmučala brez kakšnih posebnosti in zabeležila 20. čas prve vožnje (+2,80).

Sofia Goggia je bila peta najboljša smučarka v skupnem seštevku lanske sezone, v kateri je še tretjič zapored in četrtič skupno osvojila mali kristalni globus v smuku.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.