Šport > Zimski športi
16662 ogledov

Goggia si ni želela takšnega uvoda v sezono

Goggia Twitter
Italijansko specialistko za hitre discipline je doletela velika nevšečnost v prvi vožnji veleslaloma v Söldnu.

Italijanska smučarka Sofia Goggia si je zagotovo drugače predstavljala začetek nove tekmovalne zime v Söldnu, kjer je že po nekaj sekundah smučanja na prvi veleslalomski progi doživela neprijetno presenečenje.

Po obetavnem uvodu, v katerem je izgubila le 13 stotink v primerjavi z vodilno rojakinjo Federico Brignone, je italijansko zvezdnico zmotil nepazljivi delavec ob stezi, zaradi katerega je bila primorana prekiniti svojo vožnjo.

 | Avtor: Twitter Twitter

Utrjevalec proge se je za svojo napako opravičil, Goggii pa ni preostalo drugega, kot da se vrne v startno hišico in poskusi znova. V drugem poskusu je do cilja presmučala brez kakšnih posebnosti in zabeležila 20. čas prve vožnje (+2,80).

Sofia Goggia je bila peta najboljša smučarka v skupnem seštevku lanske sezone, v kateri je še tretjič zapored in četrtič skupno osvojila mali kristalni globus v smuku.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.