Goggia šokirana, Shiffrinova ni mogla gledati

Foto: Print Screen
Ob pogledu na nesrečno Lindsey Vonn so se zdrznile tako njene tekmice kot številni navijači, ki so jo prišli spodbujat v Are.
Oglej si celoten članek

"Pa ne že spet!" je najbrž zadonelo v glavah številnih navijačev ameriške smučarke Lindsey Vonn, ki bi v padcu na uvodni tekmi svetovnega prvenstva v Areju znova lahko utrpela kakšno hujšo poškodbo.

Prvo dejanje Grd padec in neslaven konec "zlomljene" Vonnove

Američanka, ki zaradi številnih poškodb in še zlasti povsem uničenih kolen ni zmožna nadaljevati svoje kariere, je odstopila na superveleslalomu in tako predzadnjo tekmo končala v zaščitni ogradi.

Padec je močno pretresel tekmovalke v cilju. Kasnejša zmagovalka in tedaj vodilna Američanka Mikaela Shiffrin je raje pogledala stran, drugouvrščena Italijanka Sofia Goggia pa se je samo prijela za glavo. "Vsi držite pesti, da je z njo vse v redu. Tole ni izgledalo lepo," je v ciljni areni dejala Shiffrinova.

V enkran so s strahom pogledovali tudi navijači Vonnove, ki so se v Areju zbrali v lepem številu. Opremljeni s transparenti in zastavami so sprva povsem obmolknili, nekateri so celo potočili solzo ali dve.

Foto: Epa

Kmalu zatem se je po tribunah spet razleglo veselje, ko je postalo jasno, da je z njihovo ljubljenko vse v najlepšem redu.

Zlato medaljo je osvojila Shiffrinova, srebno Goggia, bronasto pa Švicarka Corinne Suter.

SVSL Ilka Štuhec potegnila kratko v igri stotink

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.