Gogi blestel: kar dajte mu nagrado za najboljšega šestega moža

Foto: Profimedia Goran Dragić
Goran Dragić je kot vino, z leti je samo še boljši.
Oglej si celoten članek

Prvo božično tekmo dneva sta v Miamiju odigrali Vročica in New Orleans Pelicans. Gostje so dobro odprli tekmo in povedli z 10:3, ob prvem vstopu Gorana Dragića v igro pa so Pelikani vodili s 17:12. A nato je vajeti igre prevzel zimzeleni slovenski veteran. V naslednjih devetih minutah in pol je ob metu 3/4 iz igre zbral osem točk, k temu pa dodal kar šest asistenc.

Potek dvoboja se je povsem spremenil, Gogi pa je na počitek odšel v drugi četrtini pri prednosti 46:32. Njegovi soigralci so si nato priigrali že 23 točk prednosti, a so slabše zaključili zadnje minute prvega polčasa, ko se je New Orleans predvsem po zaslugi Ziona Williamsona pred odmorom približal na sprejemljivih 13 točk zaostanka. Ob polčasu je Miami tako vodil s 66:53.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.