Gogi in Luka skupaj navdušila Američane

Foto: Twitter goran dragić luka dončić
Kar lahko Dončić, zmore tudi Dragić.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić in Luka Dončić zaključujeta s tekmami rednega dela, pred končnico bosta s svojima ekipama odigrala le še po eno tekmo. Miami se bo v prvem krogu play-offa pomeril z Indiano, Dallas pa s favoriziranimi LA Clippers.

Oba Slovenca sta v mehurčku v Orlandu sicer navdušila z nekaterimi potezami, njuni podaji skozi noge pa sta zbudila pozornost tudi pri ESPN. "Slovenska čarovnika," so njuni asistenci pospremili pri ameriškem medijskem gigantu. Dončiću je omenjena podaja pred dnevi uspela v odločilnih trenutkih dvoboja z Milwaukeejem, Gogiju pa je 'kontra' uspela na zadnji tekmi proti Oklahoma Cityju.

Slovenska asa se v končnico sicer podajata z lepimi številkami v osebni statistiki. Dončić s povprečjem 29.0 točke, 9.5 skoka in 9.0 podaje, Dragić, ki bi moral biti po mnenju mnogih uvrščen med kandidate za najboljšega šestega igralca, pa s povprečjem 16.2 točke, 3.1 ulovljene žoge in 5.1 asistence.

Dončić se sicer poteguje za nagrado košarkarja, ki je najbolj napredoval. Njegova konkurenta sta Miamijev Bam Adebayo in Brandon Ingram iz New Orleansa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.