Gol, ki je povzročil pravi 'potres'

Foto: Epa Kalidou Koulibaly je s tem strelom prinesel zmago Napolija proti Juventusu.
Foto: Epa Kalidou Koulibaly je s tem strelom prinesel zmago Napolija proti Juventusu.
Minuli teden je padel zadetek, ki je stresel tla.
Oglej si celoten članek

Konec minulega tedna sta se v Italiji pomerila Juventus in Napoli, Neapeljčani pa so se z zadetkom v 90. minuti derbija na vsega točko približali stari dami. Na jugu Italije so se po zadetku Kalidouja Koulibalyja, ki bi Napoliju lahko prinesel prvi naslov po 28 letih, dobesedno zatresla tla.

Serie A Napoli v 90. minuti nokavtiral staro damo

Veselje ob golu proti osovraženim severnjakom je namreč zaznal evropski sezmološki center, po njegovih podatkih so se tla premikala v Fuorigrottu, ki je predmestje Neaplja.

Neapeljčani, ki na nov naslov italijanskega prvaka čakajo od ere argentinskega velezvezdnika Diega Maradone, vmes je njihov klub vrsto let prebil tudi izven Serie A, imajo na papirju nekoliko lažji razpored do konca prvenstva. Juventus namreč čakata tudi še gostujoči tekmi pri Interju in Romi.

Šok Ko se na ozki ulici srečajo navijači Napolija in Juventusa ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.