Gol po petih minutah nove sezone, kmalu zatem še asistenca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski napadalec odlično odprl novo sezono v MLS.
Oglej si celoten članek

Chicago Fire je odigral prvo tekmo v sezoni lige MLS, slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić, ki se zadnjih akcij izbrane vrste sicer ni udeležil, pa je nadaljeval dober strelski učinek iz minulega prvenstva, ko je dosegel 12 zadetkov. S soigralci se je tokrat pomeril z New England Revolution, po dvoboju pa je bil izbran za igralca tekme.

Nogometaš iz Krškega se je med strelce vpisal že v 5. minuti po lepi akciji Chicaga. Za gol mu je asistiral naturalizirani Slovak Boris Sekulić, ki se je nesebično odločil za podajo na drugo stran kazenskega prostora, kjer je Berić le še potisnil žogo v mrežo.

Viralno Tako so v Chicagu predstavili slovensko okrepitev, navijači vzhičeni

Slovenec je že šest minut kasneje v svojo statistiko vpisal še podajo ob zadetku Luke Stojanovića. Po visokem predložku v kazenski prostor tekmeca je Berić nekoliko z desne strani z nogo podal v sredino šestnajsterca, do okroglega usnja je pritekel srbski nogometaš in zadel za 2:0.

Nadaljevanje dvoboja je bilo manj uspešno, New England je izenačil že v prvem polčasu. V drugem ni bilo zadetkov, dvoboj pa se je tako končal z izidom 2:2. Bližje zmagi so bili sicer gostje iz Bostona, ki so v 87. minuti zadeli prečko. Sodnik je sicer v sodnikovem dodatku pokazal na belo točko za Chicago, a po ogledu posnetka dosodil prekršek izven kazenskega prostora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.