Gol sezone! Zadel s štiridesetih metrov!

Foto: Epa
Foto: Epa
Ali smo na tekmi med Athleticom Bilbaom in Villarrealom videli gol sezone? Pedro Fornals je z bombo s 40 metrov utišal domače občinstvo.
Oglej si celoten članek

Več kot 40 tisoč ljudi, razgreti Baski ter vedno neugodni stadion San Mames predstavljajo težek zalogaj tudi za oba španska velikana Barcelono in Real Madrid. Athlelitc Bilbao redko pade na svojem igrišču, če želiš odnesti točke iz baskovskega velikana, je potrebna igralska genialnost.

In prav genialnost je na tekmi med Athletic Bilbaom in Villarrealom prikazal najboljši igralec Rumene podmornice, Pablo Fornals, ki je v 65. minuti s 40 metrov dosegel takšen evrogol, da se ubogemu Simonu na vratih Athletica verjetno še zdaj vrti.

Prekrasen zadetek Fornalsa zagotovo kandidira za gol sezone, ne samo v Primeri, temveč tudi širše. Villarreal je tekmo dobil 3:0, sijajni Fornals pa je zadetku dodal tudi asistenco za tretji zadetek v 89. minuti.

Fornals je vezist tipične španske šole, izjemne tehnike, obenem pa se lahko pohvali z odličnim udarcem. V svoji karieri je tudi že zabeležil nastop za špansko izbrano vrsto, kjer se takšni tipi igralca vedno cenijo. Transfermarkt njegovo vrednost ocenjuje na 25 milijonov evrov in interesantov za 22-letnega vezista ne manjka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.