Šport > Nogomet
3631 ogledov

Gol sezone! Zadel s štiridesetih metrov!

Pablo Fornals Epa
Ali smo na tekmi med Athleticom Bilbaom in Villarrealom videli gol sezone? Pedro Fornals je z bombo s 40 metrov utišal domače občinstvo.

Več kot 40 tisoč ljudi, razgreti Baski ter vedno neugodni stadion San Mames predstavljajo težek zalogaj tudi za oba španska velikana Barcelono in Real Madrid. Athlelitc Bilbao redko pade na svojem igrišču, če želiš odnesti točke iz baskovskega velikana, je potrebna igralska genialnost.

In prav genialnost je na tekmi med Athletic Bilbaom in Villarrealom prikazal najboljši igralec Rumene podmornice, Pablo Fornals, ki je v 65. minuti s 40 metrov dosegel takšen evrogol, da se ubogemu Simonu na vratih Athletica verjetno še zdaj vrti.

Prekrasen zadetek Fornalsa zagotovo kandidira za gol sezone, ne samo v Primeri, temveč tudi širše. Villarreal je tekmo dobil 3:0, sijajni Fornals pa je zadetku dodal tudi asistenco za tretji zadetek v 89. minuti.

Fornals je vezist tipične španske šole, izjemne tehnike, obenem pa se lahko pohvali z odličnim udarcem. V svoji karieri je tudi že zabeležil nastop za špansko izbrano vrsto, kjer se takšni tipi igralca vedno cenijo. Transfermarkt njegovo vrednost ocenjuje na 25 milijonov evrov in interesantov za 22-letnega vezista ne manjka.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.