Goran Dragić znorel zaradi kamere na treningu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenske reprezentante je med treningom zmotil objektiv.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Slovenije se pripravljajo na četrtfinalni obračun proti Poljski. Izbranci Aleksandra Sekulića bodo v vlogi favoritov, v primeru zmage se bodo udarili z boljšim iz dvoboja med Italijo in Francijo.

Piljenje taktičnih podrobnosti je skrito očem javnosti. Prav zato je detajl s ponedeljkovega treninga zmotil Slovence.

Slovenija v skrbeh Dončić predčasno končal s treningom, Sekulić razkril težo Lukove poškodbe

Za Slovenci so imeli v dvorani trenažni termin Poljaki in medijske ekipe iz te države so prispele v bližino parketa, da vzamejo potreben material.

Varnostna služba jih je v dvorano očitno spustila prehitro, saj se je ob prihodu enega od snemalcev še odvijal slovenski trening.

To je zmotilo naš tabor, posebej izkušenega Gorana Dragića, ki je ostro protestiral in tudi hitro dosegel svoje.

Na EuroBasketu je vsakršno snemanje treningov in tekem strogo prepovedano, v kolikor ne gre za snemanje v dogovorjenih terminih ali za potrebe nosilcev pravic.

Slovenija se bo s Poljsko pomerila v sredo ob 20.30. Pred tem bo obračun Italije in Francije. Že danes sta na sporedu para Španija - Finska ter Nemčija - Grčija.

Brez obotavljanja Dragić utišal NBA legendo: "Ti sploh ne moreš govoriti o tem"
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:12 13. September 2022.

    Kakšno zavajanje. Znorel?

  • 10:57 13. September 2022.

    Poljaki kot vedno igrajo "umazano igro"...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.