Gorenje vstalo od mrtvih

Foto: Žurnal24 Bezjak je dosegel štiri zadetke. (Foto: Gregor Katič)
Rokometaši velenjskega Gorenja so v zaostali tekmi 1. kola MIK 1. lige na domačem igrišču premagali trebanjski Trimo z 31:30 (14:16).
Oglej si celoten članek

Rokometaši velenjskega Gorenja so bili že na robu poraza, v odločilnih trenutkih dvoboja pa so se vendarle izvili iz neprijetnega položaja in dosegli drugo zmago v drugem delu državnega prvenstva. Bojevite in žilave dolenjske rokometaše je v črno zavil njihov nekdanji soigralec Klemen Cehte, ki je dosegel odločilen gol za zmago z 31:30.

V izjemno izenačenem obračunu so Trebanjci ob koncu prvega polčasa gostiteljem ušli za dva gola (14:16), v začetku drugega pa na štiri (16:20). V nadaljevanju so gostitelji z agresivno obrambo – trboveljska sodnika sta v korist gostov dosodila kar enajst sedemmetrovk – vendarle preobrnili izid in povedli s 26:25. V prelomnih trenutkih dvoboja je bilo več preudarnosti, a tudi sreče, na strani izbrancev domačega trenerja Branka Tamšeta, ki so se po številu točk izenačili z drugouvrščenimi Koprčani.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.