Šport
17 ogledov

Gorenje vstalo od mrtvih

Bezjak je dosegel štiri zadetke. (Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Rokometaši velenjskega Gorenja so v zaostali tekmi 1. kola MIK 1. lige na domačem igrišču premagali trebanjski Trimo z 31:30 (14:16).

Rokometaši velenjskega Gorenja so bili že na robu poraza, v odločilnih trenutkih dvoboja pa so se vendarle izvili iz neprijetnega položaja in dosegli drugo zmago v drugem delu državnega prvenstva. Bojevite in žilave dolenjske rokometaše je v črno zavil njihov nekdanji soigralec Klemen Cehte, ki je dosegel odločilen gol za zmago z 31:30.

V izjemno izenačenem obračunu so Trebanjci ob koncu prvega polčasa gostiteljem ušli za dva gola (14:16), v začetku drugega pa na štiri (16:20). V nadaljevanju so gostitelji z agresivno obrambo – trboveljska sodnika sta v korist gostov dosodila kar enajst sedemmetrovk – vendarle preobrnili izid in povedli s 26:25. V prelomnih trenutkih dvoboja je bilo več preudarnosti, a tudi sreče, na strani izbrancev domačega trenerja Branka Tamšeta, ki so se po številu točk izenačili z drugouvrščenimi Koprčani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.