Gostom priboril podaljšek z avtokošem

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V končnici grškega prvenstva je odločitev padla po nenavadnem košu.
Oglej si celoten članek

Napake so sestavni del vsakega športa, večina jih hitro utone v pozabo. A to se na nesrečo Jermaina Marshalla ne bo tako hitro zgodilo.

Petindvajsetletni ameriški košarkar trenutno nosi dres grške prvoligaške ekipe Nea Kifisia, na tekmi končnice proti Arisu pa si je privoščil neverjeten spodrsljaj. V zadnji četrtini tekme je njegova ekipa vodila za dve točki, gostje pa so zgrešili prosti met. Gostitelji so prišli do žoge, ob iztekajočem času pa jo je nato v roke dobil še Marshall, a na začudenje vseh jo je poslal skozi obroč in tako rivalom prinesel podaljšek.

Vsa reč se je za Marshalla končala zelo slabo, saj je Aris nato dodatnih pet minut izkoristil za zmago in napredovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.