"Govorice o upokojitvi Rossija so napačne"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji športni direktor Yamahe in tesni prijatelj Valentina Rossija, njegov italijanski rojak Davide Brivio, je prek Facebooka zanikal govorice, da naj bi se devetkratni prvak po tragični nesreči Marca Simoncellija poslovil od motociklistične karavane. Po poročanju Gazzette dello Sport naj bi letalo s Simoncellijem in njegovim žalujočim očetom že nocoj poletelo iz Malezije, v Italiji pa bo v torek.
Oglej si celoten članek

"Vse novice in govorice, ki krožijo o morebitni upokojitvi Valentina Rossija, so popolnoma napačne," je Davide Brivio zapisal na svoj Facebook profil. Rossijev najboljši prijatelj Uccio, ki "Doktorja" spremlja na praktično vseh dirkah, je nekaj podobnega zapisal na Twitterju: "Za tiste, ki o tem sprašujejo, 'Vale' definitivno ne misli na to, da bi odnehal ... Žal mi je, da se te lažne novice komentirajo v trenutkih, kot je ta."

Po poročanju Gazzette dello Sport bo letalo skupaj s Simoncellijem in njegovim žalujočim očetom Paolom že nocoj poletelo iz Malezije, v Italiji pa bo pristalo v torek, več podrobnosti pa za zdaj še ni znanih. Medtem odgovorni še vedno analizirajo Simoncellijev padec, saj naj bi zdrs zadnjega kolesa predstavljal anomalijo, možen vzrok pa je napaka elektronskega sistema, zaradi katere Simoncelli ni spustil krmila motorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.