Šport > Moto športi
46 ogledov

"Govorice o upokojitvi Rossija so napačne"

Valentino Rossi Reuters
Nekdanji športni direktor Yamahe in tesni prijatelj Valentina Rossija, njegov italijanski rojak Davide Brivio, je prek Facebooka zanikal govorice, da naj bi se devetkratni prvak po tragični nesreči Marca Simoncellija poslovil od motociklistične karavane. Po poročanju Gazzette dello Sport naj bi letalo s Simoncellijem in njegovim žalujočim očetom že nocoj poletelo iz Malezije, v Italiji pa bo v torek.

"Vse novice in govorice, ki krožijo o morebitni upokojitvi Valentina Rossija, so popolnoma napačne," je Davide Brivio zapisal na svoj Facebook profil. Rossijev najboljši prijatelj Uccio, ki "Doktorja" spremlja na praktično vseh dirkah, je nekaj podobnega zapisal na Twitterju: "Za tiste, ki o tem sprašujejo, 'Vale' definitivno ne misli na to, da bi odnehal ... Žal mi je, da se te lažne novice komentirajo v trenutkih, kot je ta."

Po poročanju Gazzette dello Sport bo letalo skupaj s Simoncellijem in njegovim žalujočim očetom Paolom že nocoj poletelo iz Malezije, v Italiji pa bo pristalo v torek, več podrobnosti pa za zdaj še ni znanih. Medtem odgovorni še vedno analizirajo Simoncellijev padec, saj naj bi zdrs zadnjega kolesa predstavljal anomalijo, možen vzrok pa je napaka elektronskega sistema, zaradi katere Simoncelli ni spustil krmila motorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.