Grabič pred vrati Olimpije

Foto: Žurnal24 Vse kaže, da se Grabič po šestih letih vrača v zmajevo gnezdo. (Foto: Saša Despo
Dejan Grabič bo, kot kaže, po šestih letih premora spet oblekel zeleno-beli dres. Nekdanji mladinec ljubljanske Olimpije je namreč v zaključnih pogovorih s svojim matičnim klubom.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnjem prihodu Milana Andjelkovića in propadlem prestopu Etiena Velikonje se nadaljuje pestro dogajanje v zmajevem gnezdu. Vodilni ljudje Olimpije se namreč glede prihoda v klub pogovarjajo z Dejanom Grabičem, 29-letnim Novomeščanom, ki se je nogometno izobrazil pri zeleno-belih in bil del generacije, ki je pred leti odigrala legendarno tekmo proti Liverpoolu.

Po slabem začetku sezone so torej v taboru zmajev resno krenili v prenovo moštva. Z Grabičem, ki se znajde v obrambi in v zvezni vrsti, bi neizkušena ekipa pridobila na izkušnjah in rutini, še vedno pa ni znano, kdo bo moštvo v prihodnje vodil s klopi. Trenerja pa želijo v ljubljanskem taboru angažirati še pred naslednjim srečanjem, ki ga bo ljubljanska Olimpija odigrala v nedeljo v Domžalah proti Primorju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.