Šport > Nogomet
53 ogledov

Grabič pred vrati Olimpije

Vse kaže, da se Grabič po šestih letih vrača v zmajevo gnezdo. (Foto: Saša Despo Žurnal24 main
Dejan Grabič bo, kot kaže, po šestih letih premora spet oblekel zeleno-beli dres. Nekdanji mladinec ljubljanske Olimpije je namreč v zaključnih pogovorih s svojim matičnim klubom.

Po včerajšnjem prihodu Milana Andjelkovića in propadlem prestopu Etiena Velikonje se nadaljuje pestro dogajanje v zmajevem gnezdu. Vodilni ljudje Olimpije se namreč glede prihoda v klub pogovarjajo z Dejanom Grabičem, 29-letnim Novomeščanom, ki se je nogometno izobrazil pri zeleno-belih in bil del generacije, ki je pred leti odigrala legendarno tekmo proti Liverpoolu.

Po slabem začetku sezone so torej v taboru zmajev resno krenili v prenovo moštva. Z Grabičem, ki se znajde v obrambi in v zvezni vrsti, bi neizkušena ekipa pridobila na izkušnjah in rutini, še vedno pa ni znano, kdo bo moštvo v prihodnje vodil s klopi. Trenerja pa želijo v ljubljanskem taboru angažirati še pred naslednjim srečanjem, ki ga bo ljubljanska Olimpija odigrala v nedeljo v Domžalah proti Primorju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.