Grd padec in poškodba večkratnega svetovnega prvaka (Video)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Jorge Lorenzo je grdo padel na prostem treningu v Assnu.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist Jorge Lorenzo je na današnjem prostem treningu v Assnu grdo padel in bo izpustil nedeljsko dirko za VN Nizozemske. Trikratnega svetovnega prvaka v razredu motoGP so takoj po nesreči prepeljali v bližnjo bolnišnico, kjer so zdravniki odkrili, da je utrpel zlom šestega prsnega vretenca.

Svetovni prvak v najelitnejšem motociklističnem razredu v letih 2010, 2012 in 2015 je najboljši izid v tej sezoni dosegel na VN Francije v Le Mansu, kjer je zasedel 11. mesto.

Foto: Profimedia Jorge Lorenzo

Dvaintridesetletni Španec je pred začetkom letošnje sezone iz Ducatija prestopil v Hondo, po sedmih dirkah pa je v skupnem seštevku na skromnem 14. mestu.

Na dosedanjih dirkah je zbral le 19 točk, vodilni Španec Marc Marquez jih ima 140.

Skrušen Lorenzo: "Opravičilo ni dovolj, a res mi je zelo žal."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.