Grd padec v Kitzbühlu, Kölla odpeljali s helikopterjem

Foto: Epa Alexander Köll Kitzbühel Foto: Epa Alexander Köll Kitzbühel Foto: Epa Alexander Köll Kitzbühel Foto: Epa Alexander Köll Kitzbühel Foto: Epa Alexander Köll Kitzbühel
Proga Streif je terjala svoj davek.
Oglej si celoten članek

Moški smuk na legendarni progi v avstrijskem Kitzbühlu je še tretjič v svoji karieri dobil Italijan Dominik Paris, drugi je bil Švicar Beat Feuz, domačo čast je s tretjim mestom presenetljivo rešil Otmar Striedinger. Od štirih Slovencev se je do točk prebil le Martin Čater na 26. mestu.

Smuk Paris ukrotil Streif, Čater dobil nekaj točk

Med 55 nastopajočimi je bil tudi Šved Alexander Köll, nastopil je s številko 45. Proge ni dokončal, saj je utrpel grd padec. 

Nesrečnega Šveda, čigar padec si lahko ogledate na priloženem posnetku, so s prizorišča odpeljali s helikopterjem.

Ga-Pa Švedske smučarke rešile življenje organizatorju

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:31 26. Januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.