Tako so se Green Dragons po polomu norčevali iz igralcev in vodstva Olimpije

Foto: Facebook Green Dragons (v ozadju) na tekmi v Tórshavnu.
Foto: Facebook Green Dragons (v ozadju) na tekmi v Tórshavnu.
Visok poraz na Ferskih otokih je razhudil najzvestejše pristaše ljubljanske Olimpije.
Oglej si celoten članek

Olimpija je v četrtek doživela še tretji poraz v skupinskem delu Konferenčne lige. Ferski Klaksvík je Ljubljančanom zadal hud udarec in jih gladko premagal (3:0).

Neuspeha proti Lillu in bratislavskemu Slovanu nista pustila tako grenkega priokusa kot predstava zeleno-belih na severu Evrope. Igralci Olimpije so, za razliko od kolegov iz vrst francoskega in slovaškega ligaša, bolje plačani od nogometašev Klaksvíka in pričakovati je bilo vsaj enakovreden boj.

Slovenski prvaki so pokazali zelo malo in še vedno čakajo na svoj prvi gol v skupinskem delu. Skromna igra Olimpije je razjezila navijaško skupino Green Dragons, ki si je privoščila nogometaše in upravo.

"Vsaj fotke so dobro uspele," so nekaj ur po koncu tekme na Instagramu, ob fotografijah nogometašev Olimpije na ulicah Tórshavna, zapisali navijači.

Foto: Instagram Green Dragons Klaksvík Olimpija Instagram

Sakrastično so povzeli tudi izjavo direktorja kluba Igorja Barišića, ki je pred kratkim dejal, da je Olimpija organizacijsko na ravni klubov iz nemške Bundeslige.

Foto: Instagram Green Dragons Klaksvík Olimpija Instagram

Obregnili so se še ob izjavo predsednika Adama Deliusa, ki je pred tekmo s Ferci napovedoval zmago slovenskega moštva.

Foto: Instagram Adam Delius Klaksvik Olimpija

Po treh kolih v skupini A vodi Lille s sedmimi točkami. Slovan jih ima na računu šest, Klaksvík štiri, Olimpija še čaka na prvo točko.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:40 28. Oktober 2023.

    Šalabajzeri!😁

  • 19:20 27. Oktober 2023.

    Tako bo kot sem napisal že po tekmi proti Slovanu! Olimpija bo zasedla zadnje mesto ne, da bi ji uspelo …

  • 15:31 27. Oktober 2023.

    Pa ka mislite, da je Olimpija neka ekipa, še v slovenski ligi nebi zmagovali brez pomoči sodnikov in NZS.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.