Greste na All-Star? Pozor na parking!

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
V nedeljo se v Centru Stožice obeta spektakel: celodnevna prireditev Dan slovenske moške košarke. Prodanih je že več kot 8.500 vstopnic. Pozor pa na parking: v garažno hišo brez akreditacij ne bo mogoče.
Oglej si celoten članek

Dan slovenske moške košarke se začne že ob 11. uri s tekmo starejših pionirjev. Prav posebna tekma sledi ob 17.30, ko bodo igrale legende slovenske reprezentance iz 90. let. Osrednja tekma bo All-Star med domačimi in tujimi košarkarji slovenskih moštev (prvi peterki bosta Ilievski, Dragič, Edo Murić, Jagodnik in Pavić za Domače; Djordjević, Ikonić, Gregory, Markota in Pinkney za Tujce). Vmes bo tekmovanje v zabijanju, metanju trojk (med drugimi bo trojke metal Pinkney) ... Za zabavo bodo poskrbeli Maestro, Zmajčice, Zlatko, Jose ... Obeta se tudi met s sredine igrišča za tisoč evrov.

Na eventim.si in ostalih prodajnih mestih so vstopnice za zgornji del dvorane (za košema) še naprodaj – po 10 evrov.

Ker za Dan slovenske moške košarke vlada izredno zanimanje, saj je zasedenih že več kot 8.500 sedežev. Košarkarska zveza Slovenije zaradi velikega števila obiskovalcev vse naproša, da se v izogib gneči poslužujejo javnega prevoza (LPP 6, 13 in 20) in parkirišč v okolici dvorane, saj v garažah pod njo zaradi še nedokončanih parkirišč ne bo prostora za osebna vozila brez akreditacij.
Po končanem spektaklu bodo vozili dodatni avtobusi v smeri centra (Bavarski dvor) in sicer predvidoma od 21.00 do 23.20 ure. Vse tiste, ki se boste na košarkarski praznik odpeljali z osebnimi avtomobili, naprošamo, da parkirno mesto najdete na parkiriščih v bližini dvorane:

 • Kranjčeva ulica, pred stavbo POP TV - 118 parkirnih mest
• Kranjčeva ulica, pred Rehabilitacijskim centrom Soča – 89 pm
• Parkirišča ob Žalah (makadamsko parkirišče ob krematoriju, - 300 pm
• Žale I (glavni vhod pri Cerkvi) - 154 pm
• Žale II (pri rondoju Šmartinske ceste) – 73 pm
• slepi krak Tomačevske ceste (Žale IV) – 73 pm
• Gospodarsko razstavišče – 750 pm
• Bežigrad (ob Dunajski cesti) – 62 pm

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.