Šport > Košarka
17 ogledov

Greste na All-Star? Pozor na parking!

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V nedeljo se v Centru Stožice obeta spektakel: celodnevna prireditev Dan slovenske moške košarke. Prodanih je že več kot 8.500 vstopnic. Pozor pa na parking: v garažno hišo brez akreditacij ne bo mogoče.

Dan slovenske moške košarke se začne že ob 11. uri s tekmo starejših pionirjev. Prav posebna tekma sledi ob 17.30, ko bodo igrale legende slovenske reprezentance iz 90. let. Osrednja tekma bo All-Star med domačimi in tujimi košarkarji slovenskih moštev (prvi peterki bosta Ilievski, Dragič, Edo Murić, Jagodnik in Pavić za Domače; Djordjević, Ikonić, Gregory, Markota in Pinkney za Tujce). Vmes bo tekmovanje v zabijanju, metanju trojk (med drugimi bo trojke metal Pinkney) ... Za zabavo bodo poskrbeli Maestro, Zmajčice, Zlatko, Jose ... Obeta se tudi met s sredine igrišča za tisoč evrov.

Na eventim.si in ostalih prodajnih mestih so vstopnice za zgornji del dvorane (za košema) še naprodaj – po 10 evrov.

Ker za Dan slovenske moške košarke vlada izredno zanimanje, saj je zasedenih že več kot 8.500 sedežev. Košarkarska zveza Slovenije zaradi velikega števila obiskovalcev vse naproša, da se v izogib gneči poslužujejo javnega prevoza (LPP 6, 13 in 20) in parkirišč v okolici dvorane, saj v garažah pod njo zaradi še nedokončanih parkirišč ne bo prostora za osebna vozila brez akreditacij.
Po končanem spektaklu bodo vozili dodatni avtobusi v smeri centra (Bavarski dvor) in sicer predvidoma od 21.00 do 23.20 ure. Vse tiste, ki se boste na košarkarski praznik odpeljali z osebnimi avtomobili, naprošamo, da parkirno mesto najdete na parkiriščih v bližini dvorane:

 • Kranjčeva ulica, pred stavbo POP TV - 118 parkirnih mest
• Kranjčeva ulica, pred Rehabilitacijskim centrom Soča – 89 pm
• Parkirišča ob Žalah (makadamsko parkirišče ob krematoriju, - 300 pm
• Žale I (glavni vhod pri Cerkvi) - 154 pm
• Žale II (pri rondoju Šmartinske ceste) – 73 pm
• slepi krak Tomačevske ceste (Žale IV) – 73 pm
• Gospodarsko razstavišče – 750 pm
• Bežigrad (ob Dunajski cesti) – 62 pm

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.