Grob prekršek Zlatana Ibrahimovića

Švedski reprezentant Zlatan ibrahimović si je na tekmi francoske nogometne lige, ki jo je Paris Saint-Germain izgubil proti Saint Etiennu (1:2), pridelal prvi rdeči karton v dresu francoskih viceprvakov. Ibra si je sprehod v slačilnico priigral z grobim prekrškom nad vratarjem Stéphanom Ruffierjem.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je na tekmi med PSG in Saint Etiennom prejel prvi rdeči karton v dresu francoskega prvoligaša. Šved je dvajset minut pred koncem rednega dela z visokim startom, ki je bolj kot na nogometno igro spominjal na kung fu udarec, podrl vratarja Stéphana Ruffierja. Varovanci Carla Anvelottija so zabeležili prvi poraz v enajstih tednih, tekmo pa so morali odigrati le z desetimi nogometaši.
Foto: Reuters zlatan ibrahimović Prvi zadetek za goste je z avtogolom prispeval Mamadou Sakho, po rdečem kartonu Ibrahimovića pa je Sain Etienne v vodstvo z 2:0 popeljal Pierre Emerick Aubameyang. Dve minuti pred koncem je častni zadetek za domače prispeval Guillaume Hoarau, vendar časa za preobrat ni več bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.