Šport > Nogomet
34 ogledov

Grob prekršek Zlatana Ibrahimovića

zlatan ibrahimović Reuters
Švedski reprezentant Zlatan ibrahimović si je na tekmi francoske nogometne lige, ki jo je Paris Saint-Germain izgubil proti Saint Etiennu (1:2), pridelal prvi rdeči karton v dresu francoskih viceprvakov. Ibra si je sprehod v slačilnico priigral z grobim prekrškom nad vratarjem Stéphanom Ruffierjem.

Zlatan Ibrahimović je na tekmi med PSG in Saint Etiennom prejel prvi rdeči karton v dresu francoskega prvoligaša. Šved je dvajset minut pred koncem rednega dela z visokim startom, ki je bolj kot na nogometno igro spominjal na kung fu udarec, podrl vratarja Stéphana Ruffierja. Varovanci Carla Anvelottija so zabeležili prvi poraz v enajstih tednih, tekmo pa so morali odigrati le z desetimi nogometaši.

zlatan ibrahimović | Avtor: Reuters Reuters
Prvi zadetek za goste je z avtogolom prispeval Mamadou Sakho, po rdečem kartonu Ibrahimovića pa je Sain Etienne v vodstvo z 2:0 popeljal Pierre Emerick Aubameyang. Dve minuti pred koncem je častni zadetek za domače prispeval Guillaume Hoarau, vendar časa za preobrat ni več bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.