Šport > Nogomet
15 ogledov

Ibra bo plačeval 40 tisoč evrov mesečno

zlatan ibrahimovic EPA
Italijanski novinarji so izbrskali informacijo, da se Zlatan Ibrahimović iz hotela Intercontinental seli v Versajsko palačo. Najemnina? 40 tisoč evrov mesečno.

Nogometaš francoskega PSG Zlatan Ibrahimović ima v teh dneh veliko ''skrbi''. Švedski reprezentant bo moral v napornem nogometnem urniku poiskati čas za selitev v novo rezidenco. Ibra bo v prihodnost prebival v palači v Versaillesu.

Šved je v zadnjih mesecih živel v hotelu Intercontinental, kjer mesečna najemnina znaša 3.000 evrov. Ibrahimović je razmišljal, da bi kupil celoten hotel, nato pa se je odločil, da se preseli v Versajsko palačo. ''S Heleno (spremljevalka Zlatana Ibrahimovića, op. a.) iščeva hišo. Če ne bova našla nič primernega, bom verjetno kupil kar celoten hotel,'' je nedavno povedal 31-letnik. Po novem pa se je odločil, da bo življenje na veliki nogi ponesel na višjo raven. Preselil se bo v Versajsko palačo, kjer bo mesečno plačeval 40 tisoč evrov najemnine.
Ibra se bo s svojo spremljevalko in dvema otrokoma predajal še večjemu ugodju, kot ga je bil vajen do sedaj. Apartma, v katerega se seli, poleg številnih soban, luksuzne kopalnice in kuhinje vsebuje privatni dostop do parka, ki ima status kulturnega spomenika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.