Grozljiv padec komaj 16-letnega olimpijca

Foto: Epa Yuto Totsuka
Množica je obmolknila ob pogledu na nesrečnega deskarja.
Oglej si celoten članek

Snežni žleb je ena najnevarnejših olimpijskih disciplin, kar dokazuje grozljiv padec 16-letnega japonskega deskarja Yuta Totsuka. Za mladega olimpijca iz dežele vzhajajočega sonca se je finalni nastop končal že po nekaj sekundah, saj je že ob prvem skoku silovito udaril ob rob žleba in obležal na snegu.

Totsuka se po padcu ni veliko premikal, ob pomoči zdravniške službe pa je prizorišče zapustil na nosilih. 

Tekmovalca so prepeljali v bolnišnico, kjer prve preiskave niso pokazale hujših posledic, utrpel pa je poškodbo kolka, je sporočil tiskovni predstavnik japonske olimpijske odprave.

Družbena omrežja so nemudoma preplavila številna sporočila v znak podpore mlademu Japoncu.

Foto: Epa Yuto Totsuka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:17 14. Februar 2018.

    Super fajn! Naj se razletijo, še premalo! Če je olimpijski "šport" to, da se nekdo po deski na snegu spusti …

  • 10:41 14. Februar 2018.

    Se vam ne zdi malce butasto označiti poškodbo kolka kot TRAGEDIJO??? Se piscu sploh sanja, kaj je pravzaprav tragedija? Pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.