Grozljiv padec vodilnega kolesarja

Foto: Twitter philippe gilbert
Belgijski kolesar je spektakularno poletel čez kamnito ograjo.
Oglej si celoten članek

Nadaljevanje 16. etapa dirke po Franciji, ki je bila zaradi protesta kmetov prekinjena po približno 30 kilometrov, je zaznamoval grozljiv padec belgijskega kolesarja Philippeja Gilberta, člana ekipe Quick-Step Floors.

Incident Med posredovanjem policije so jo grdo skupili tudi kolesarji

Gilber je napadel pri vzponu na Portet d'Aspet v Pirenejih in si privozil slabo minuto prednosti pred glavnino. Med spustom je precenil enega izmed zavojev in padel čez kamnito ograjo. 

Čeprav je vse skupaj izgledalo precej hudo, je 36-letnik kmalu zatem dobil zeleno luč zdravniške službe in nadaljeval z dirko. "Zelo smo se prestrašili, a s Philippejem je vse v redu in lahko se bo vrnil na kolo," je sporočila njegova ekipa.

Da ni nič hujšega, je nakazal z dvignjenim palcem, pa čeprav je krvavel na levi roki. Nesreča se je zgodila zelo blizu spomenika, ki označuje smrtno nesrečo italijanskega prvaka Fabia Casartellija leta 1995.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:22 24. Julij 2018.

    Malo dvoumno neumen naslov....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.