Šport
2141 ogledov

Med posredovanjem policije so jo grdo skupili tudi kolesarji

tour de france solzivec
1/9
Epa
Drama na 16. etapi dirke po Franciji.

Prireditelje slovite kolesarske dirke po Franciji so morali 16. etapo med Carcassonnom in Bagneres-de-Luchonom, dolgo 218 km, prekiniti po vsega 30 kilometrih. 

Tour de France Stop! Šport Incident prekinil etapo Toura

Za prekinitev so poskrbeli lokalni kmetje, ki so v znak protesta na traso zvalili bale sena. Policija se je za vzpostavitev red in mioru zatekla k uporabi solzivca.

Uporaba solzivca je imela neprijetne posledice tudi za nekatere kolesarje. Skupil jo je vodilni na dirki Geraint Thomas (Sky), ki ga je bilo moč po incidentu videti, kako si mane oči in nos.

Primož Roglič Poskrbljeno za vse Šport Tako na Touru spijo Roglič in kolegi

Televizijski posnetki so pokazali zdravniško osebje Toura, kako kolesarjem deli kapljice za oči, med njimi sta bila tudi nosilec zelene majice Slovak Peter Sagan in britanski zvezdnik Chris Froome.

Letošnjo francosko pentljo je zaznamovalo že več incidentov, med drugim tudi nekaj, usmerjenih proti britanski ekipi Sky in štirikratnemu zmagovalcu Toura, Froomu. Proti Froomu so večkrat pljuvali, Thomasa pa so izžvižgali na odru za zmagovalce.

Primož Roglič Nevoščljivci Šport Proti Rogliču se že kujejo teorije zarote

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice