Šport
6962 ogledov

Incident prekinil etapo Toura

Tour de France
Kolesarji so se bili prisiljeni ustaviti.

Po uvodnih kilometrih 16. etape dirke po Franciji so bili organizatorji prisiljeni ustaviti dirko. Zaplet je povzročil protest kmetov, ki so s traktorji in balami sena blokirali cesto. Posredovala je policija, med protestnike pa je po prvih podatkih odvrgla tudi solzivec, ki pa je zaradi vetra zaustavil tudi kolesarsko karavano. Etapa je bila nato za nekaj časa prekinjena.

Direktor dirke Thierry Gouvenou je za francosko agencijo AFP potrdil, da je bila dirka začasno prekinjena, da so lahko oskrbeli kolesarje, ki jih je prizadel solzivec.

Kolesarji so se po petnajstminutni prekinitvi na pot znova podali okoli 12.30, do konca jih je čakalo še približno 185 od 218 kilometrov.

Primož Roglič Poskrbljeno za vse Šport Tako na Touru spijo Roglič in kolegi Primož Roglič "Tega naj ne bi počel" Šport Tako so Rogličev napad videli v avtu Primož Roglič Nevoščljivci Šport Proti Rogliču se že kujejo teorije zarote lance armstrong V oddaji Šport Lance Armstrong zgrožen ob Rogličevem posnetku
Komentarjev 1
  • Mia_McVicars 17:17 24.julij 2018.

    Z lahkoto opravljam vsako uro 192 € do 258 € samo z enostavnim delom od doma. Prejšnji mesec sem opravil 32847 EUR iz te službe. Neverjetno in preprosto delo in reden prihodek od tega je neverjetno. Predlagam vam, da se ...prikaži več zdaj pridružite tej nalogi kot delno in zaslužite več kot polni delovnii čas, tako da sledite tej povezavi. ..... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com