Grozljiv posnetek Poljakinje predstavil agonijo UFC borcev

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Poljska borka se je po težavah s težo razšla s svojim dosedanjim dobaviteljem prehranskih dopolnil.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji serije mešanih borilnih veščin UFC dobro poznate ime Joanna Jędrzejczyk. Dvaintridesetletna Poljakinja je ena boljših bork v lažjih kategorijah, kar 966 dni je bila prvakinja v peresni kategoriji (48-52 kg), preden jo je novembra 2017 v New Yorku premagala Rose Namajunas.

Po omenjenem dvoboju, ki ga je Jędrzejczykova izgubila po tehničnem nokavtu v prvi rundi, se je Poljakinja preusmerila v mušjo kategorijo (do 61 kg) in v ta namen spremenila trenažni režim.

Pred nekaj dnevi so se razširile govorice, da se je Jędrzejczykova razšla z dobaviteljem prehranskih dopolnil Perfecting Athletes po številnih zapletih s težo.

Šok Vroča borka poljubila nasprotnico, poglejte, kaj je sledilo

Borci so pred dvoboji pogosto podvrženi rigoroznim prijemom za izgubo teže, da bi se kvalificirali za preizkušnjo v določeni kategoriji. Jędrzejczykova je imela s tem pogosto težave, svoje tegobe je objavila tudi na spletu.

V spodnjem videu, ki je bil po besedah avtorjev na zahtevo organizacije UFC za nekaj časa umaknjen s spleta, je moč videti šokantne prizore, na katerih Jędrzejczykova skuša izgubiti odvečne kilograme, pri tem pa njeno telo drhti na meji popolne izčrpanosti.

Posnetek v zadnjih dneh ponovno intenzivno kroži na družbenih omrežjih in sproža nova-stara vprašanja o tovrstnih prijemih pri borkah in borcih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:59 12. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 10:51 11. Oktober 2019.

    Po svetu obstaja na stotine civilnih iniciativ, ki se borijo za vse mogoče in nemogoče stvari, a proti tem pretepaškim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.