Grozljiva poškodba med prenosom, vsem zastal dih

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Nogometaš se je po silovitem trku nemočen zgrudil na tla.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna sta se v okviru ene od nemških regionalnih lig (četrti nivo nemške ligaške piramimde) v Chemnitzu pomerila domači Chemnitzer in Chemie iz Leipziga.

Gostje so srečanje dobili (0:1), toda uspeh je zasenčila poškodba njihovega napadalca, katere posnetek je obšel splet.

V 26. minuti je Denis Jäpel tekel za žogo in jo skušal potisniti v stranski avt, da ne bi pripadla vratarju tekmecev. V polnem sprintu je stopil z zelenice na gladko podlago ob tribuni, zaustaviti se ni mogel pravočasno.

Jäpel je z glavo silovito trčil v zid, postavljen pod tribuno na Stadionu an der Gellertstraße, in nato nemočen obležal. Hitro je priteklo zdravniško osebje in ga začelo oskrbovati.

Nogometaša so prepeljali v bolnišnico, ki jo je v ponedeljek popoldne že zapustil. Njegov klub je sporočil, da ga kmalu pričakuje na treningu.

V severovzhodni nemški regionalni ligi je Chemie trenutno na šestem mest, pet točk za vodilno ekipo Berliner AK. Chemnitzer je na enajsti poziciji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.