Šport > Nogomet
11203 ogledov

Grozljiva poškodba med prenosom, vsem zastal dih

Denis Jäpel poškodba PrtSc
Nogometaš se je po silovitem trku nemočen zgrudil na tla.

Pretekli konec tedna sta se v okviru ene od nemških regionalnih lig (četrti nivo nemške ligaške piramimde) v Chemnitzu pomerila domači Chemnitzer in Chemie iz Leipziga.

Gostje so srečanje dobili (0:1), toda uspeh je zasenčila poškodba njihovega napadalca, katere posnetek je obšel splet.

V 26. minuti je Denis Jäpel tekel za žogo in jo skušal potisniti v stranski avt, da ne bi pripadla vratarju tekmecev. V polnem sprintu je stopil z zelenice na gladko podlago ob tribuni, zaustaviti se ni mogel pravočasno.

Jäpel je z glavo silovito trčil v zid, postavljen pod tribuno na Stadionu an der Gellertstraße, in nato nemočen obležal. Hitro je priteklo zdravniško osebje in ga začelo oskrbovati.

Nogometaša so prepeljali v bolnišnico, ki jo je v ponedeljek popoldne že zapustil. Njegov klub je sporočil, da ga kmalu pričakuje na treningu.

V severovzhodni nemški regionalni ligi je Chemie trenutno na šestem mest, pet točk za vodilno ekipo Berliner AK. Chemnitzer je na enajsti poziciji

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.