Grozljiva poškodba, roka bingljala v "napačno" smer

Foto: Profimedia Jamahal Hill po hudi poškodbi v oktagonu.
Foto: Profimedia Jamahal Hill po hudi poškodbi v oktagonu.
V noči na nedeljo se je v Phoenixu odvil dogodek UFC 263.
Oglej si celoten članek

Po nekaj tednih se je v Arizoni zgodil odmeven večer mešanih borilnih veščin. V Gila River Areni se je zbralo lepo število gledalcev, ki so videli nekaj dobrih bojev.

Glavna borba dogodka je bila v srednji kategoriji, kjer je Israel Adesanya po vrnitvi iz višje kategorije po točkah premagal izzivalca Marvina Vettorija in ubranil naslov prvaka.

Veliko pozornosti je požel nastop priljubljenega Nata Diaza, ki pa je v okviru velterske kategorije po točkah izgubil dvoboj proti Angležu Leonu Edwardsu.

Obremenilni dokaz Je bilo vse zrežirano? Ta prizor razkriva več, kot bi boksarja želela

Nepričakovan razplet je imel dvoboj v poltežki kategoriji med Američanom Jamahalom Hillom in Škotom Paulom Craigom. Američan si je po enem od primežev tekmeca hudo poškodoval roko. 

Okončina je Hillu nevarno bingljala in vsi prisotni so mislili, da ima roko zlomljeno. Na novinarski konferenci po dogodku pa je predsednik UFC Dana White razkril, da si je borec roko le izpahnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.