Grozljivka v Moskvi: ruski hokejist zaboden do smrti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dvaindvajsetletni hokejist je zaradi hudih krvavitev umrl na licu mesta.
Oglej si celoten članek

V noči s sobote na nedeljo je bil v uličnem pretepu zunaj nočnega lokala na moskovki ulicia Nikoloyamskaya do smrti 22-letni ruski hokejist Roman Didur

Po za zdaj neuradnih podatkih naj bi se Didur znotraj lokala sporekel z enim izmed obiskovalcev, prepir pa se je nato preselil na ulico, kjer je prišlo do fizičnega obračuna. 

Med pretepom je 37-letni Armen Kuyumdzhi, ki ga je policija že aretirala, mladega hokejista zabodel v predel srca. Na prizorišče so prispeli reševalci, ki pa 22-letnika niso mogli rešiti. Didur je vbodnim ranam podlegel na licu mesta.

Smrt šampiona Hokejski svet pretresla druga tragedija v tednu dni

Po navedbah nekaterih ruskih medijev je pretepu botrovalo objestno ravnanja hokejista in skupine njegovih prijateljev, ki naj bi kljub opozorilom poskušali na vsak način vstopiti skozi zadnja vrata v zaprt lokal.

Policija je v napadalca, najemnika stanovanja v neposredni bližini incidenta, izsledila v manj kot treh urah. Trenutno se nahaja v priporu, medtem ko je preiskava dogodka še v teku.

Didur je bil član ruske hokejske lige MSHL, nazadnje je branil barve moskovskega moštva RGUNG Moscow. V karieri je odigral 165 tekem v študentski in mladinski konkurenci ter dosegel 128 točk.

Foto: YouTube

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:10 25. April 2022.

    Kar je iskal, to je dobil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.