Šport
7469 ogledov

Grozljivka v Moskvi: ruski hokejist zaboden do smrti

Rusija policist Profimedia
Dvaindvajsetletni hokejist je zaradi hudih krvavitev umrl na licu mesta.

V noči s sobote na nedeljo je bil v uličnem pretepu zunaj nočnega lokala na moskovki ulicia Nikoloyamskaya do smrti 22-letni ruski hokejist Roman Didur

Po za zdaj neuradnih podatkih naj bi se Didur znotraj lokala sporekel z enim izmed obiskovalcev, prepir pa se je nato preselil na ulico, kjer je prišlo do fizičnega obračuna. 

Med pretepom je 37-letni Armen Kuyumdzhi, ki ga je policija že aretirala, mladega hokejista zabodel v predel srca. Na prizorišče so prispeli reševalci, ki pa 22-letnika niso mogli rešiti. Didur je vbodnim ranam podlegel na licu mesta.

Guy Lafleur Smrt šampiona Šport Hokejski svet pretresla druga tragedija v tednu dni

Po navedbah nekaterih ruskih medijev je pretepu botrovalo objestno ravnanja hokejista in skupine njegovih prijateljev, ki naj bi kljub opozorilom poskušali na vsak način vstopiti skozi zadnja vrata v zaprt lokal.

Policija je v napadalca, najemnika stanovanja v neposredni bližini incidenta, izsledila v manj kot treh urah. Trenutno se nahaja v priporu, medtem ko je preiskava dogodka še v teku.

Didur je bil član ruske hokejske lige MSHL, nazadnje je branil barve moskovskega moštva RGUNG Moscow. V karieri je odigral 165 tekem v študentski in mladinski konkurenci ter dosegel 128 točk.

 | Avtor: YouTube YouTube

Komentarjev 1
  • alen04 12:10 25.april 2022.

    Kar je iskal, to je dobil.