Pretresljivo: zato je moral umreti oče treh otrok

Foto: Print Screen
V Rusiji je nekdanji boksar Mihail Starcev z enim udarcem ubil 40-letnega očeta treh otrok Pavla Polhova. V pretep je bila udeležena tudi večkrat svetovna prvakinja kickboksu Lilija Vorogušina.
Oglej si celoten članek

Iz Rusije prihaja pretresljiva zgodba o množičnem pretepu s smrtnim izidom.

Nekdanji ruski boksar Mihail Starcev in njegova prijateljica Lilija Vorogušina sta bila udeležena v množični pretep na parkirišču pred nočnim klubom v sibirskem mestu Barnaul, kjer naj bi po doslej znanih informacijah iz neznanega razloga napadla invalida, ki si je pri hoji pomagal s palico.

Napadanega človek je poskušal zaščititi 40-letni Pavel Polhov, oče treh otrok, ki je nesebično dejanje plačal z življenjem. Medtem ko je Vorogušina brcala invalida, jo je Polhov odrinil in udaril v obraz, nakar je izza njegovega hrbta pritekel Starcev in ga udaril v sence. Udarec je bil tako silovit, da je Polhov zgrudil po tleh in z glavo udaril v beton. Po navedbah ruskih medijev je umrl na licu mesta.

Foto: Instagram "Zaradi te živali so moji trije otroci ostali brez očeta, ki ni mogel kar tako prezreti napada na invalidno osebo. Človek s palico je želel samo ubežati tem ničvrednežem. Pavel jih je poskušal razdvojiti, a sta Starcev in Vorogušina napadla še naju. Nato je prišlo do usodnega udarca. V trenutku! Niti eden od teh izmečkov se ni opravičil meni ali njegovi družini," je zapisala vdova in dodala, da si oba zaslužita 15-letno zaporno kazen.

Preiskava dogodka je trenutno v teku, Starcev in Vorogušina pa naj bi za pomoč že zaprosila vplivne prijatelje iz sveta ruske politike. Vorogušina, dvakratna svetovna in štirikratna ruska prvakinja, je v svoj zagovor dejala, da je bil invalid agresiven in da je s palico udaril njeno prijateljico.

"Polhov me je udaril v obraz. Za nekaj trenutkov sem izgubila zavest. Mihail me je branil, Polhov je padel in umrl. Ne opravičujem tega dejanja, a Mihail mi je poskušal samo pomagati. Prepričana sem, da ni želel nikogar ubiti ali poškodovati," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.