Grozljivka: zastoj srca v živo!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Tekma je bila po šokantnem dogodku prekinjena.
Oglej si celoten članek

Malijski nogometni reprezentant Ousmane Coulibaly je na tekmi katarske prve lige v soboto doživel zastoj srca, zato so mu reševalci na zelenici morali nuditi prvo pomoč.

V prizorih, podobnih tistemu na evropskem prvenstvu lani, ko se je na zelenici zaradi zastoja srca zgrudil Danec Christian Eriksen, je Coulibaly omedlel v 40. minuti tekme med med Al-Rajanom in Al-Vakrahom, je poročala nemška tiskovna agencija dpa.

Eriksen Žalosten zasuk v zgodbi nogometaša, ki je med Eurom doživel srčni zastoj

V Parizu rojen nogometaš Al-Vakraha, ki je v preteklosti igral za Panathinaikos v grški prvi ligi, je prejel zdravniško pomoč na igrišču, kamor je kmalu pripeljal tudi rešilec. Dvaintridesetletnega nogometaša so nato odpeljali v bolnišnico.

"Nogometaš je trenutno na nadaljnjem zdravljenju v bolnici," je sporočilo vodstvo tekmovanja. Tekma je bila prekinjena pri izidu 1:0 za Al-Rajan, njen preostanek pa bo odigran na še nedoločen termin v prihodnje.

Koulibaly je sicer občasni malijski reprezentant, ki pa ni bil vpoklican v malijsko reprezentanco za afriško prvenstvo, ki se začenja danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 14:48 9. Januar 2022.

    Ko nekdo podleže srčnemu napadu in je necepljen najprej poudarijo " necepljen", ko pa nekdo podleže 2 x ali celo …

  • 14:25 9. Januar 2022.

    Kaj je bilo tem mladim zdravim ljudem, da so popustili tem zločincem? Namesto da bi se skupaj zbrali in jih …

  • 14:16 9. Januar 2022.

    Ti nesrečni primeri niso posledica okužbe, ampak učinka spice proteina. Bolj, ko se mu izpostavljamo, večja je verjetnost škodljiveme vnetnemu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.