Šport > Nogomet
14454 ogledov

Grozljivka: zastoj srca v živo!

Ousmane Coulibaly PrtSc
Tekma je bila po šokantnem dogodku prekinjena.

Malijski nogometni reprezentant Ousmane Coulibaly je na tekmi katarske prve lige v soboto doživel zastoj srca, zato so mu reševalci na zelenici morali nuditi prvo pomoč.

V prizorih, podobnih tistemu na evropskem prvenstvu lani, ko se je na zelenici zaradi zastoja srca zgrudil Danec Christian Eriksen, je Coulibaly omedlel v 40. minuti tekme med med Al-Rajanom in Al-Vakrahom, je poročala nemška tiskovna agencija dpa.

Christian Eriksen Eriksen Šport Žalosten zasuk v zgodbi nogometaša, ki je med Eurom doživel srčni zastoj

V Parizu rojen nogometaš Al-Vakraha, ki je v preteklosti igral za Panathinaikos v grški prvi ligi, je prejel zdravniško pomoč na igrišču, kamor je kmalu pripeljal tudi rešilec. Dvaintridesetletnega nogometaša so nato odpeljali v bolnišnico.

"Nogometaš je trenutno na nadaljnjem zdravljenju v bolnici," je sporočilo vodstvo tekmovanja. Tekma je bila prekinjena pri izidu 1:0 za Al-Rajan, njen preostanek pa bo odigran na še nedoločen termin v prihodnje.

Koulibaly je sicer občasni malijski reprezentant, ki pa ni bil vpoklican v malijsko reprezentanco za afriško prvenstvo, ki se začenja danes.

Komentarjev 13
  • leonardo 14:48 09.januar 2022.

    Ko nekdo podleže srčnemu napadu in je necepljen najprej poudarijo " necepljen", ko pa nekdo podleže 2 x ali celo 3 x cepljen pa tega podatka ni. Vam to kaj pove?

  • becar 14:25 09.januar 2022.

    Kaj je bilo tem mladim zdravim ljudem, da so popustili tem zločincem? Namesto da bi se skupaj zbrali in jih poterali u p.m. pa zdaj tole gledamo skoraj vsak dan!

  • Ender3 14:16 09.januar 2022.

    Ti nesrečni primeri niso posledica okužbe, ampak učinka spice proteina. Bolj, ko se mu izpostavljamo, večja je verjetnost škodljiveme vnetnemu učinku na endotelij ožilja v vseh organih in ne zgolj na srcu. Za običajne smrtnike žal, pomoč ne pride tako hitro.

Sorodne novice