Šport > Nogomet
7165 ogledov

Našel klub v katerem bo lahko igral z defibrilatorjem

Christian Eriksen Euro 2020 Profimedia
Interes na obeh straneh.

Christian Eriksen po tem, ko so ga po odpovedi srca oživljali na evropskem prvenstvu, želi nadaljevati svojo kariero, a zaradi pravil v Italiji ne sme nastopati za Inter, ker ima vgrajen defibrilator. Zato se želi preseliti v ligo, kjer mu bo tekmovanje dovoljeno. Inter je že izjavil, da je pripravljen na nogometašev odhod.

Prvi favorit za Dančev podpis je Ajax, kjer je Eriksen sicer tudi začel svojo profesionalno pot. Član zasedbe iz Amsterdama je bil v letih 2010-2013, ko se je preselil k Tottenhamu. V Londonu mu ni uspelo osvojiti lovorike, je pa v prvi sezoni pri Interju postal italijanski prvak. Pri Il Corriere dello Sport so zapisali, da je Eriksen naklonjen opciji, da se vrne v nizozemskega velikana.

V Ajaxu sicer že nastopa nogometaš, ki ima za sabo podobno zgodbo kot Eriksen. Daley Blind, ki je tudi član nizozemske reprezentance in je poleti ob težavah Danca podoživljal neprijetne dogodke iz svojega življenja, prav tako igra z vgrajenim defibrilatorjem.

Christian Eriksen Danska Finska Euro 2020 "Tako znano" Šport Doživljal podobne reči kot Eriksen, a zdaj vseeno igra na Euru
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice