Grozovit padec v Moto GP

Foto: Profimedia
Na drugem prostem treningu razreda Moto GP v Mugellu je grozljiv padec doživel Ducatijev testni voznik Michele Pirro.
Oglej si celoten članek

Karavana Moto GP se je tokrat ustavila v italijanskem Mugellu, kjer je že prvi (netekmovalni) dan postregel s pestrim dogajanjem. Domačin Andrea Dovizioso je postal nov hitrostni rekorder kraljevskega razreda, saj je dosegel hitrost 356,4 km/h, s čimer je izboljšal dosežek Andree Iannoneja izpred dveh let, ko je ta dosegel 354,9 km/h.

Za največ razburjenja pa je poskrbel Michele Pirrosicer testni voznik Ducatija, ki pa tokrat nastopa s posebnim povabilom. Ta je na drugem prostem treningu na koncu dolge ravnine, kjer se dosežejo hitrosti nad 350 km/h, poletel z motorja in pristal v pesku. Po padcu je negibno obležal, deležen pa je bil takojšnje zdravniške pomoči.

Nesrečnega voznika, ki pa je že bil spet pri zavesti, so nato s helikopterjem prepeljali v bližnje Firence, kjer je bil deležen bolniške oskrbe. Utrpel naj ne bi nobenega zloma, imel naj bi pretres možganov, nesreče pa se ne spominja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.