Guardiola objokan ob slovesu: "Ne moremo ga nadomestiti"

Foto: Epa
Foto: Epa
Španski strateg je s solznimi očmi spregovoril o Sergiu Agueru.
Oglej si celoten članek

Trener angleškega nogometnega prvaka Manchester Cityja Pep Guardiola je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa potrdil, da je Sergio Aguero blizu selitve h katalonskemu velikanu Barceloni.

Aguero je v nedeljo pri zmagi Manchestra na stadionu Etihad ob zmagi prvakov nad Evertonom s 5:0 dosegel dva gola in zapušča to angleško mesto. Z ekipo bo nastopil le še v soboto v Portu v finalu lige prvakov proti londonskemu Chelseaju.

Agueru junija poteče pogodba z Manchester Cityjem in že dlje časa se namiguje, da bo kot prost igralec okrepil prav Barcelono, kjer je bil dolgo trener tudi Guardiola.

"Prepričan sem, morda s tem izdajam skrivnost, da je blizu sodelovanja s klubom mojega srca, z Barcelono," je v nedeljo za BBC dejal Guardiola in dodal, da se bo tam Aguero pridružil najboljšemu nogometašu vseh časov Argentincu Lionelu Messiju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.