Šport > Nogomet
580 ogledov

Guardiola objokan ob slovesu: "Ne moremo ga nadomestiti"

pep guardiola Epa
Španski strateg je s solznimi očmi spregovoril o Sergiu Agueru.

Trener angleškega nogometnega prvaka Manchester Cityja Pep Guardiola je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa potrdil, da je Sergio Aguero blizu selitve h katalonskemu velikanu Barceloni.

Aguero je v nedeljo pri zmagi Manchestra na stadionu Etihad ob zmagi prvakov nad Evertonom s 5:0 dosegel dva gola in zapušča to angleško mesto. Z ekipo bo nastopil le še v soboto v Portu v finalu lige prvakov proti londonskemu Chelseaju.

Agueru junija poteče pogodba z Manchester Cityjem in že dlje časa se namiguje, da bo kot prost igralec okrepil prav Barcelono, kjer je bil dolgo trener tudi Guardiola.

"Prepričan sem, morda s tem izdajam skrivnost, da je blizu sodelovanja s klubom mojega srca, z Barcelono," je v nedeljo za BBC dejal Guardiola in dodal, da se bo tam Aguero pridružil najboljšemu nogometašu vseh časov Argentincu Lionelu Messiju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice