''Guardiola se vede nespoštljivo''

Foto: EPA
Foto: EPA
Poteze katalonskega trenerja ob igrišču so razjezile nekdanjega delivca pravice, ki meni, da ima takšno vedenje negativen učinek na avtoriteto sodnikov
Oglej si celoten članek

Upokojeni sodnik Urs Meier je okrcal vedenje Josepa Guardiole, ki je v sezoni in pol kot trener Bayerna poskrbel že za nekaj kontroverznih trenutkov z delivci pravice, nazadnje pa si je na torkovi tekmi proti Schalkeju privoščil tek skorajda do kota, kjer je najprej daleč izven svojega prostora protestiral pri stranskemu sodniku, ki je namesto zadetka dosodil kot Bayernu.

Po tem, ko jih je moral poslušati tudi četrti sodnik, je Bayern iz sledečega kota zadel prek Arjena Robbna, Guardiola pa je četrtega sodnika od veselja objel. Benedikt Höwedes je kmalu za tem postavil končni rezultat (1:1), toda upokojeni Meier, ki je sodil finale Lige prvakov leta 2002, meni, da je šel Katalonec predaleč.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.