Šport > Nogomet
21 ogledov

''Guardiola se vede nespoštljivo''

pep guardiola EPA
Poteze katalonskega trenerja ob igrišču so razjezile nekdanjega delivca pravice, ki meni, da ima takšno vedenje negativen učinek na avtoriteto sodnikov

Upokojeni sodnik Urs Meier je okrcal vedenje Josepa Guardiole, ki je v sezoni in pol kot trener Bayerna poskrbel že za nekaj kontroverznih trenutkov z delivci pravice, nazadnje pa si je na torkovi tekmi proti Schalkeju privoščil tek skorajda do kota, kjer je najprej daleč izven svojega prostora protestiral pri stranskemu sodniku, ki je namesto zadetka dosodil kot Bayernu.

Po tem, ko jih je moral poslušati tudi četrti sodnik, je Bayern iz sledečega kota zadel prek Arjena Robbna, Guardiola pa je četrtega sodnika od veselja objel. Benedikt Höwedes je kmalu za tem postavil končni rezultat (1:1), toda upokojeni Meier, ki je sodil finale Lige prvakov leta 2002, meni, da je šel Katalonec predaleč.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.