Guardiola se vrača že prihodnje leto?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Manel Estiarte, nekdanji direktor za stike z javnostjo v katalonski Barceloni, je napovedal, da bo Pep Guardiola že prihodnjo sezono nadaljeval trenersko kariero. A Španec dodaja, da ne ve, za katero ekipo se bo Pep odločil.
Oglej si celoten članek

"Guardiola se bo vrnil že prihodnje leto. Brez nogometa ne bo mogel dolgo preživeti. Decembra bo napravil potezo, vendar dvomim, da bo sprejel položaj trenerja sredi sezone," je povedal Manel Estiarte, ki dokaj samozavestno napoveduje Pepovo vrnitev. Toda nekdanji vaterpolist ni razkril, ali se bo Guardiola odločil za delo v enem izmed evropskih klubov ali bo prevzel vodenje državne reprezentance. Med najbolj glasnimi govoricami sta se omenjala Milan in Chelsea, šušljalo pa se je tudi o angleški izbrani vrsti.

Estiarte: "Barcelona je simbol neprekinjenosti"

Estiarte, ki je Barcelono zapustil ob koncu lanske sezone, je spregovoril tudi o novem katalonskem trenerju. "Tito je bolj pozoren kot Guardiola, drugače pa se strinjata o večini stvareh, saj sta dolgo delala skupaj. Njegovo Barco vidim kot simbol neprekinjenosti. Ničesar mu ni treba spreminjati, saj se ekipa vodi sama," je zaključil Estiarte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.