Šport > Nogomet
44 ogledov

Guardiola se vrača že prihodnje leto?

Guardiola Vilanova Barcelona Malaga Liga BBVA Španija liga prvenstvo Reuters
Manel Estiarte, nekdanji direktor za stike z javnostjo v katalonski Barceloni, je napovedal, da bo Pep Guardiola že prihodnjo sezono nadaljeval trenersko kariero. A Španec dodaja, da ne ve, za katero ekipo se bo Pep odločil.

"Guardiola se bo vrnil že prihodnje leto. Brez nogometa ne bo mogel dolgo preživeti. Decembra bo napravil potezo, vendar dvomim, da bo sprejel položaj trenerja sredi sezone," je povedal Manel Estiarte, ki dokaj samozavestno napoveduje Pepovo vrnitev. Toda nekdanji vaterpolist ni razkril, ali se bo Guardiola odločil za delo v enem izmed evropskih klubov ali bo prevzel vodenje državne reprezentance. Med najbolj glasnimi govoricami sta se omenjala Milan in Chelsea, šušljalo pa se je tudi o angleški izbrani vrsti.

Estiarte: "Barcelona je simbol neprekinjenosti"

Estiarte, ki je Barcelono zapustil ob koncu lanske sezone, je spregovoril tudi o novem katalonskem trenerju. "Tito je bolj pozoren kot Guardiola, drugače pa se strinjata o večini stvareh, saj sta dolgo delala skupaj. Njegovo Barco vidim kot simbol neprekinjenosti. Ničesar mu ni treba spreminjati, saj se ekipa vodi sama," je zaključil Estiarte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.