Habib razbil McGregorja, sledil še nikoli viden kaos

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V noči na nedeljo se je v Las Vegasu odvil spektakel v okviru dogodka UFC 229. Po dvoboju, ki ga je dobil Khabib Nurmagomedov, je sledila velika drama in do zdaj nikoli videni prizori v UFC.
Oglej si celoten članek

Dagestanec Habib Nurmagomedov je pred glasnim občinstvom in pred številnimi irskimi navijači premagal Conorja McGregorja. UFC prvak v lahki kategoriji Nurmagomedov je Irca McGregorja premagal v četrti rundi po popolni prevladi med celotno borbo. Po zaključku je nastal kaos in masovni pretep in do zdaj nikoli videni prizori v UFC.

Habib je v oktagonu po zmagi zahteval zmagovalni pas, nato pa je prišel predsednik UFC Dan White in dejal, da podelitve pasu ne bo. Pri UFC so se bali odziva občinstva v Vegasu, ki je bilo v veliki večini na strani Conoroja. In imel je prav. Habiba so ob izhodu zasuli z različnimi predmeti. 

Trenutno še ni jasno, kdo je glavni krivec za pretep po boju. Veliko hude krvi je bilo že pred dvobojem. 

Irec je na uradnem tehtanju pred dvobojem v svojem slogu izzval incident in skoraj zakuhal pretep. Ob poziranju za fotografije je McGregor Nurmagomedova klofnil po rokah, nato pa ga poskušal še brcniti. V izjavi po tehtanju se je Irec norčeval iz nasprotnikove garderobe: "Ne pusti, da ti da tisto kapo na glavo. Tista prekleta reč smrdi," je dejal povezovalcu Joeu Roganu. Nurmagomedovu so navijači v ZDA namenili žvižge, a svetovni prvak se ni zmenil za to. "Jutri bom strl vašega fanta. Hvala vam, irski navijači, zaradi vas se bo ta dvoboj zgodil," je dejal Dagestanec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.