Hadalin najboljši na svetu

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Slovenski alpski smučar Štefan Hadalin je na mladinskem svetovnem prvenstvu v Sočiju osvojil odličje zlatega leska v kombinaciji, njegova reprezentančna sotekmovalka Saša Brezovnik pa je v tej disciplini osvojila bronasto kolajno.
Oglej si celoten članek

Uspeh Štefana Hadalina in Saše Brezovnik je dopolnil Miha Hrobat, ki je zasedel šesto mesto, medtem ko sta Aljaž Dvornik in Desiree Ajlec odstopila. Hadalin je na prizorišču zimskih olimpijskih iger 2014 vodil že po prvem delu današnje preizkušnje, odlično pa je nadaljeval tudi na slalomu in postal svetovni prvak. Za Hadalinom sta se uvrstila Norvežan Marcus Monsen in Hrvat Istok Rodeš.

Na ženski preizkušnji sta se pred Breznikovo, ki je po prvem delu zasedala 16. mesto, nato pa se z odlično slalomsko preizkušnjo prebila do tretjega mesta, uvrstili Švicarka Aline Danioth in Nemka Katrin Hirtl-Stanggassinger.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.