Hajduk razmišlja o Prašnikarju

Foto: EPA Za Bojana Prašnikarja bi bil splitski Hajduk zagotovo pravi izziv. (Foto: EPA)
Potem ko je Hajduku ne rekel Srečko Katanec, je nov glavni kandidat za trenerja splitskega moštva še en Slovenec - Bojan Prašnikar, ki je nazadnje vodil velenjski Rudar. Hajduk ga še ni kontaktiral.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji iz dneva v dan ugibajo o novem trenerju splitskega Hajduka. Potem ko jih je zavrnil Srečko Katanec, naj bi na sredinem sestanku nadzornega odbora razpravljali o novih možnih kandidatih. Kot poročajo Sportske novosti, imajo šest kandidatov. To so: Vladimir Petković, Ivan Katalinić, Zoran Vulić, Branko Karačić, Igor Pamić in ... Bojan Prašnikar. "Prašnikar favorit za klop Hajduka," z velikimi črkami piše na naslovnici Sportskih novosti. "Prašnikar je v trenerskih vodah poznan kot strokovnjak trde roke, pri katerem je disciplina na prvem mestu," ga opisujejo v Sportskih.

A kot zapisano: gre le za ugibanje medijev. Klub o Prašnikarju oziroma na splošno o kandidatih za novega trenerja ob svoji stoletnici ni dal nobene izjave, Prašnikar pa je zatrdil, da ga iz Splita še niso poklicali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.